Actualitate, Politica, Stiri

Gabriel Pleşa despre deputatul Călin Potor: „Nu vreau să spun că e un mincinos, dar aici a minţit”

Gabi PlesaPlecarea în urmă cu 3 săptămâni a deputatului Călin Potor de la PNL la PSD continuă să genereze reacţii, declaraţii politice.

Într-o conferinţă de presă Gabriel Pleşa, consilier local PNL în Consiliul Local Alba Iulia, a declarat: „Dl Potor n-a fost niciodată dat afară, ci a plecat, s-a înscris în alt partid, PSD. Am făcut cu dl Potor două campanii electorale – localele şi parlamentarele. Nu aş fi dorit să intervin în acest subiect, dar m-a deranjat declaraţia dlui Potor cum că a făcut campanie doar cu câţiva liberali şi cu mulţi PSD-işti. În campanie eu trăgeam de dânsul să ieşim cu PSD-iştii pe stradă, iar el spunea: „Du-te Gabi că nu vreau să mă afişez cu roşii”. Le atrag atenţia că au un asmenea coleg. Am câştigat alegerile în toate secţiile de votare şi l-am făcut deputat cu 51 la sută, dar în 2013 l-am întâlnit de 2 ori! După ce a fost ales nu l-am mai văzut, iar colegii îmi spun că nu mai răspundea nici la telefon. Nu am nimic cu persoana Potor, dar nu suport pocrizia”.

„Eu cred că dl Potor şi-a făcut un calcul: ar vrea în naivitatea sa să-şi asigure încă un mandat de parlamentar. La PDL nu se mai poate întoarce, la PNL nu a fost dorit nici acum, dar Bucureştiul l-a impus drept candidat. A mai rămas PSD-ul. Cred că a fost doar un calcul al dânsului.

La rândul său, Adrian Simion, purtătoruld de cuvânt al PNL Alba, a precizat: „După dl Potor ce a pierdut competiţia la PNL Alba Iulia (mai 2013), am simţit că nu se mai regăsea. S-a autoexilat cumva în cadrul partidului… fără a-l pune nimeni la zid”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...