Actualitate

Furt de cabluri de cupru de pe calea ferată în zona Blandiana

Poliţiştii de la transporturi i-au depistat în flagrant delict pe 4 bărbaţi din Lancrăm, imediat după ce au sustras cabluri din cupru, componente ale instalaţiei de telecomunicaţii. Prejudiciul a fost estimat la 6.294 lei. Cei 4 bărbaţi au fost reţinuţi.

În fapt, la data de 15 mai a.c., în jurul orelor 20,30, poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Alba și ai Postului de Poliție Transport Feroviar Vinţu de Jos au constatat că din Halta de Mișcare CF Blandiana, din zona terasamentului de cale ferată de la kilometrul 435, au fost sustrase cabluri din cupru, de la instalațiile de telecomunicații.

Imediat au fost demarate activităţi investigative, în vederea identificării autorilor furtului, iar în scurt timp, pe raza localităţii Lancrăm, a fost depistaţi 4 tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, toţi din municipiul Sebeş, care se deplasau cu o căruţă în care au fost găsite mai multe cabluri din cupru provenire din furt precum şi unelte folosite la comiterea faptei.

Faţă de 3 dintre tineri (cei majori), a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 16 mai au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus cercetarea lor în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Prin fapta celor 4 tineri nu a fost pusă în pericol siguranţa traficului feroviar.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...