Evenimente

Fundația Kronospan susține acțiunile de plantare din Sebeș

sebessebes

Prima acțiune de împădurire din acest an organizată de Ocolul Silvic Municipal și Primăria Sebeș s-a desfășurat în Drumui Dăii, pe suprafața fostului depozit de deșeuri de lângă orașul Sebeș, și a fost susținută de Fundația Kronospan.

Acțiunea în cadrul căreia au fost plantați 450 de puieți de molid, brad, tuia, pin silvestru, pin negru și cătină a reunit angajați ai companiei Kronospan, elevi ai Colegiului Tehnologic Sebeș și angajați ai Ocolului Silvic Municipal Sebeș.

Proiectele de împădurire și reamenajare a zonelor din Sebeș în care Fundația Kronospan se implică activ vor avea un impact pozitiv vizibil asupra mediului înconjurător, îmbunătățind calitatea aerului si contribuind la dezvoltarea ecosistemului terestru.

Fundația Kronospan a susținut achiziția celor 23.000 de puieți pentru plantare, realizată conform planului propus de Ocolul Silvic Municipal Sebeș. Valoarea totală a achiziției este de 203.000 de lei.

Următoarele acțiuni de plantare vor avea loc în perioada următoare în Râpa Roșie, Rebeș, Viile Sașilor, Moldița și Petrești-Alunei. 

The post Fundația Kronospan susține acțiunile de plantare din Sebeș appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...