Actualitate, Comunicate, Stiri Sebes

Fundaţia Kronospan a lansat selecţia de proiecte T Zero pentru dezvoltarea comunităţilor locale

Fundaţia Kronospan anunţă lansarea concursului de proiecte T Zero. Concursul se adresează instituţiilor de învăţământ, asociaţiilor şi fundaţiilor, precum şi companiilor care doresc să se implice în dezvoltarea comunităţii locale. În cadrul concursului pot fi înscrise proiecte prin care se identifică şi se propun soluţii pentru rezolvarea unor probleme comunitare din municipiul Sebeş şi din municipiul Braşov. Proiectele pot avea în vedere orice domeniu, cele care vor urmări rezolvarea unor probleme educaţionale sau de mediu urmând a fi punctate suplimentar.

Prin T0 ne dorim să creăm o punte între tradiţie şi viitor. Este un moment de început pentru cei care doresc să se implice în dezvoltarea comunităţii. Prin înscrierea în concurs ei primesc şansa de a avea acces la susţinerea financiară necesară realizării propriului proiect şi, implicit, oportunitatea de a fi creatorii unui moment T0, de reinventare pozitivă a comunităţii locale.” a declarat Oana Bodea, preşedintele Fundaţiei Kronospan şi director general al Kronospan România.

Doritorii își pot înregistra proiectele în concursul T0 până în data de 11 noiembrie, pe pagina de internet a Fundaţiei Kronospan, https://kronospanfoundation.org/tzero-2018/. La înscrierea în concurs vor trebui furnizate infomaţii privind: denumirea proiectului, prezentarea concurentului date de contact, descrierea proiectului, justificarea acestuia, scopul şi obiectivul său, grupul ţintă şi beneficiarii, descrierea activităţilor propuse şi calendarul lor complet, partenerii (dacă există), bugetul necesar detaliat pe tipuri de activităţi, şi eventualele surse externe de venit.

În data de 13 noiembrie vor fi anunţate 6 proiecte finaliste selectate de juriul Fundaţiei Kronospan, 3 pentru municipiul Sebeş şi 3 pentru municipiul Braşov. În cadrul Galei de Caritate Deschide-ţi inima! din data de 16 noiembrie, participanţii la eveniment vor desemna prin votul lor două proiecte câştigătoare, unul care va urmări rezolvarea unei probleme comunitare din municipiul Sebeş şi unul a comunităţii braşovene. Proiectele finaliste vor primi câte un premiu de 500 de euro din partea Fundaţiei Kronospan, iar cele două proiecte câştigătoare vor împărţi în mod egal suma totală strânsă în cadrul Galei de caritate Deschide-ţi inima! 2018.

Înfiinţată în anul 2011, Fundaţia Kronospan şi-a asumat misiunea de susţinere a dezvoltării comunităţilor locale în cadrul cărora activează compania Kronospan. De-a lungul anilor, Fundaţia Kronospan a asigurat sprijinul financiar necesar pentru buna derulare a numeroase proiecte din domeniile: educaţie, protecţia mediului, sănănate, social şi cultural.

Ajunsă la cea de a 8-a ediţie, Gala de caritate Deschide-ţi Inima!, reprezintă un eveniment de tradiţie şi un program de succes al Fundaţiei Kronospan. Prin cele 7 ediţii deja derulate ale Galei de caritate Deschide-ţi inima! au fost donaţi peste 850.000 de lei pentru proiecte de importanţă comunitară, Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Sebeş, Liceul Tehnologic Sebeş sau Organizaţia pentru Copii şi Adulţi cu Nevoi Speciale TREBUIE! fiind principalii beneficiari din cadrul comunităţii sebeşene.

Kronospan este lider global în producerea de plăci pe bază de lemn, în România compania deţinând două unităţi de producţie la Sebeş și Braşov. Investițiile Kronospan în România se ridică la peste 600 de milioane de euro în ultimii 19 ani, având aproximativ 800 de angajați direcți și generând peste 7000 de locuri de muncă indirecte.

Distribuie Acum

17 octombrie 2018

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...