Evenimente

Friendship Challenge 2k21

albaalba

Duminică 26 septembrie, începând cu orele 15, aceeași competiție Friendship Challenge, noi experiențe! Fă echipă cu 5 prieteni și câștigă!

Evenimentul Friendship Challange, aflat la cea de-a treia ediție, se adresează participanților cu vârsta cuprinsă între 14-20 ani și reprezintă o cursă a provocărilor desfășurată în întreg Muncipiul Alba Iulia, pe parcursul a trei ore. Astfel, dorim să testăm limitele participanților prin diverse provocări construite special pentru a stimula creativitatea, lucrul în echipă, rezolvarea de sarcini și abilitatea de a forma strategii.

Înscrierile se fac doar pe baza formularului de înscriere https://forms.gle/eyRnaiw2MbaxcABf9 (valabil până în data de 24 septembrie ora 23:59).

În competiția prieteniei vor fi în jur de 100 de provocări, notate cu punctaj de la 1 la 100 puncte, în funcție de gradul de dificultate. Chiar dacă experiența este premiul cel mare, la finalul competiției, pentru trei din echipele care au adunat cele mai multe puncte vom pregăti premii surpriză în funcție de punctaj, cooperare, eficiență și munca în echipă.

Ursu Teodora – voluntar Emanoil

The post Friendship Challenge 2k21 appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 septembrie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...