Actualitate, Sport, Stirea Zilei

FRF face selecţie la Alba Iulia pentru juniorii născuţi în 2000

Marți, 10 martie, ora 11:45, pe terenul doi din complexul „Cetate” din Alba Iulia, va avea loc o acțiune de selecție organizată de Federația Română de Fotbal, pentru juniori născuți în anul 2000. Aproximativ 35 de juniori din Alba, Sibiu și Hunedoara, își vor demonstra potențialul lor fotbalistic în fața reprezentanților FRF, Gabriel Manolache și Adrian Boingiu.
Jucătorii au fost nominalizați de Federația Română de Fotbal în urma selecțiilor anterioare și a vizionării lor din competițiile juvenile, din campionatele în care participă.
Județul Alba va fi reprezentat de: Boboia Cornel. Filimon Bogdan, Adam Ilie – AFC Unirea 1924 Alba Iulia, Petruse Darius, Petric Andrei – AS FC Rival Alba Iulia, Miclea Sebastian, Drăgoi Petru, Drăgoi Pavel – ACS Viitorul Aiud, Crișan Eduard – CS Olimpia Aiud, Goța Alexandru – AS Viitorul Sântimbru.
Jucătorii care vor participa la selecție, vor avea OBLIGATORIU la ei, echipament de picior (ghete, apărători, jambiere) și carnetul de legitimare cu viza anuală și medicală la zi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...