Actualitate, Educatie, HAZ DE NECAZ, Pamflet, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Fraudă la Evaluarea Naţională în județul Alba. Un elev i-a dat profului un teanc de bani cu ziare la mijloc

Nici în acest an profesorii nu au scăpat de tentativele de fraudare a examenului de evaluare națională. În județul Alba, un elev a fost dat afară de la examen după ce a încercat să fenteze dascalul cu un bonc de bani care era format din două de 100 de lei și restul ziare tăiate.

„Elevul a fost scos din sala de examen și dus în cancelarie, unde era un aparat cu ultraviolete pentru verificat bancnote, cumpărat de inspectorat. Cu această ocazie am aflat și că bancnota de dedesupt era falsă. Atragem atenția tuturor «curajoșilor» care vor să mai încerce aceste metode că profesorii nu sunt pensionari și știu cum arată un teanc de bani”, a declarat inspectorul general adjunct.

Elevul riscă acum exmatricularea din școală și va fi nevoit să reia clasa, pentru a participa la examenul de anul viitor.

„Are timp să-și bage mințile în cap și bani reali în teanc. Școala e obligatorie în România, dar nicăieri nu scrie că trebuie să fie și gratis pentru toți golanii”, spun profesorii.

ACEST MATERIAL ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA ATARE


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 iunie 2019

About Author

Pamfletarul de serviciu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...