Actualitate, Stirea Zilei

Fragment de craniu uman găsit la groapa de gunoi din Ocna Mureș

Zeci de jandarmi, poliţişti şi echipaje de la ISU Alba cercetează zona gropii de gunoi din oraşul Ocna Mureş, după ce, marţi dimineaţa, aici a fost găsit un fragment de craniu uman. Decoperirea macabră a fost făcută de un muncitor care lucra la ecologizarea rampei.

Poliţiştii au demarat ancheta imediat după anunţarea incidentului, iar echipaje mixte cu peste 50 de poliţişti, jandarmi şi cadre ISU verifică zona, pentru a vedea dacă mai sunt şi alte fragmente de cadavru uman.

Craniul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală şi se aşteaptă rezultatele analizelor ADN.

Ancheta continuă, fiind inclusă inclusiv posibilitatea ca fragmentele de cadavru să aparţină unei persoane date dispărute de la domiciliu din Ocna Mureş.

UPDATE: Poliţiştii din Alba, sprijiniţi de jandarmi şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, continuă căutările în zona fostului depozit de deşeuri menajere de la Ocna Mureş, locaţie în care a fost găsit un fragment de craniu ce pare a fi uman

În dimineaţa zilei de 21 iulie, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către o persoană care lucrează pentru ecologizarea fostului depozit de deşeuri menajere din Ocna Mureş, cu privire la faptul că a găsit un fragment de craniu.

Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost demarate activităţile de cercetare, desfășurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi cu sprijinul specialiştilor Serviciului de Medicină Legală Alba.

Totodată au fost organizate activităţi de căutare, în vederea identificării altor fragmente de cadavru uman. Acestea se desfășoară pe o suprafaţă de aproximativ 3 kilometri pătraţi, la ele participând peste 50 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba. La căutări este folosit şi un câine, special antrenat pentru găsirea de cadavre.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...