Actualitate, Evenimente, Stiri

FOTO/VIDEO: Trei persoane suspectate de trafic cu maşini furate din Italia, aduse la IPJ Alba

În urma percheziţiilor ce au avut loc astăzi la domiciliile a patru persoane din Cluj suspectate de trafic cu maşini aduse din străinătate, trei persoane au fost aduse la Alba Iulia pentru audieri. Din cele cinci maşini identificate ca fiind furate, trei au fost aduse la sediul IPJ Alba.

Persoanele cercetate sunt suspectate că aduceau în ţară maşini furate, iar prin intermediul unor complici, le înmatriculau şi mai apoi le vindeau unor persoane de bună credinţă. Prejudiciul estimat se situează în jurul valorii de 520.000 lei. Până acum au fost identificate doar trei din cele cinci maşini, insă se aşteaptă ca în zilele următoare să fie găsite şi celelalte două.

Cu ocazia celor 9 percheziţii organizate azi, 14 iulie 2014 de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au fost identificate şi ridicate în vederea indisponibilizării şi recuperării prejudiciilor cauzate prin infracţiune, 3 autoturisme de lux şi suma de 18.100 euro.

Trei dintre membrii grupului infracţional şi bunurile indisponibilizate au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând a fi prezentaţi procurorului de caz în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale faţă de aceştia.

Una dintre persoanele bănuite de participarea la activităţile infracţionale, cercetate în acest dosar, nu a fost găsită la domiciliu fiind dispuse măsurile necesare pentru identificare şi desfăşurarea faţă de aceasta a activităţilor de cercetare care se impun.

Reamintim faptul că în cursul zilei de azi, 14.07.2014, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Alba, cu sprijinul poliţiştilor I.P.J. Cluj, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 9 percheziţii la domiciliile a patru persoane din judeţul Cluj, bănuite de trafic de autoturisme de lux, sustrase din Italia.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 4 persoane, identificarea eventualilor complici şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele lor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...