Actualitate, Evenimente, Stiri

FOTO/VIDEO: Spectacol total în Sărbătoarea Muzicii. Opera Aida jucată cu succes la Alba Iulia

Cea de-a doua seară a Sărbătorii Muzicii a fost dedicată operei. Albaiulienii au avut parte de uns pectacol extraordinar de operă, în aer liber. Pentru prima dată, opra Aida de Giuseppe Verdi a fost jucată în aer liber de artiştii de la Opera Naţională Română Cluj-Napoca. Din fericire, chiar daca peste zi, vremea a fost destul de capricioasă, spre seară, ploaia s-a oprit, iar spectacolul a putut fi „savurat” de public.

Cvartetul londonez Cantabile a deschis seara cu un fragment din celebrul musical Aida, scris de Sir Elton John şi Sir Tim Rice. Mai apoi, spectatorii au fost introduşi în atmosfera egiptului antic, iar povestea de dragoste dintre Aida şi Radames le-a fost „povestită” pe acorduri de muzică.

Unul din cele mai spectaculoase momente ale spectacolului a fost marşul triumfal al armatei egipene. Pentru aceasta scenă au participat câteva sute de voluntari din Alba Iulia.

Albaiulienii au demonstrat că astfel de evenimente sunt pe gustul lor, ţinând cont de numărul mare de spectatori prezenţi. Aproximativ 1.000 de oameni au umplut spaţiile din apropierea scenei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...