Actualitate

FOTO:Poveştile vinurilor de Jidvei „spuse” cu ajutorul fotografiei

Vinurile şi podogoriile judeţului Alba au devenit „vedete” în faţa aparatelor de fotografiat ale celoar aproape 100 de pasionaţi de arte vizuale înscrişi la Festivalul „Alba sub lumini de Oscar”. Concurenţii înscrişi la festival au fost provocaţi să „spună” prin imagini povestea vinurilor de Jidvei, un brand cu care Alba şi Transilvania se mândreşte. În final cele mai bune fotografii de produs au fost premiate, joi seara, cu câte un week-end la castelul Jidvei, unde câştigătorii vor putea petrece în stil nobiliar şi vor avea cadrul propice pentru a realiza fotografii inspirate. Compania Jidvei va oferi sâmbătă şi premiile pentru fotografie în valoare totală de 4..500 de Euro.
Pasionaţii de fotografie înscrişi la Festivalul „Alba sub lumini de Oscar” au avut parte de o nouă provocare fiind nevoiţi să îşi folosească toată imaginaţia şi creativitatea pentru a „spune” prin imagini povestea vinurilor de Jidvei. Astfel fiecare cursant a primit un produs din gama Jidvei pe care a trebuit să îl fotografieze în misteriosul castel de la Cetatea de Baltă sau în natură, în podgoriile din zona Târnavelor. Fie că a fost o sticlă de vin spumat, o sticlă de vin alb sec sau demisec sau vinarsul specific de Jidvei toatea aceste produse au devenit „vedete” în faţa aparatelor de fotografiat fiind realizate sute de fotografii. În final reprezentanţii companiei Jidvei au jurizat toate aceste fotografii şi pe cele mai bune au decis să le premieze oferind fotografilor posibilitatea de a petrece un week-end în stil nobiliar la castelul Jidvei de la Cetatea de Baltă. Cele două premii speciale oferite de companiei înseamnă un week-end la Castelul Jidvei pentru fotograful câştigător, care poate aduce cu el un alt prieten fotograf, ambii putând fi însoţiţi de partenerul sau partenera de viaţă. Tot un week-end la castel a fost oferit şi pentru fotograful clasat pe locul doi.
„Compania Jidvei susţine de foarte mult timp arta şi cultura considerând că este cea mai importantă investiţie pentru a păstra curat sufletul unui popor. Şi să nu uităm că producerea vinului este o artă, iar de această dată arta vinului s-a îmbinat perfect cu arta fotografică în cadrul Festivalului „Alba sub lumini de Oscar”. Ne bucurăm că produsele de Jidvei au devenit „vedete” în faţa aparatelor de fotografiat ale celor aproape 100 de pasionaţi de arte vizuale şi suntem încântaţi de fotografiile realizate. Vă spunem că unele sunt adevărate opere de artă şi pot fi integrate perfect în campaniile de imagine ale companiei” a spus Cristian Fuga, manager de vânzări al companiei Jidvei.
Câştigătorii fotografiei de produs au fost desemnaţi: Cătălin Emerich – locul 1, Alessia Marinescu – locul 2 şi Darius Duriga – locul 3. Fotografii câştigătoare au fost alese de preşedintele Compeniie Jidvei Claudiu Necşulescu şi directorul de vânzări al companiei, Critian Fuga.
„Cred că Jidvei merită mulţumirile noastre atât pentru implicarea în susţinerea Festivalului “Alba sub lumini de Oscar” cât mai ales pentru primirea minunată pe care ne-a făcut-o la Castelul de la Cetatea de Baltă şi în podgorii. Multumim pentru o zi minunată pentru fotografie şi film, pentru primirea ireprosabila, din toate punctele de vedere, pentru atmosfera incomparabilă, dar şi pentru degustarea celor mai bune vinuri. Am reuşit să facem fotografii într-un castel inchis publicului larg, în podgorii şi am plecat de acolo cu amintirile frumos impachetate într-un ungher de suflet” a spus câştigătorul concursului pentru fotografia de produs, Cătălin Emerich.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...