Actualitate

FOTO:Campania „Culori pentru viitoarele flori” în grădiniţele şi şcolile din Alba Iulia

O provocare plină de culoare și parada ghivecelor în cadrul campaniei “Culori pentru viitoarele flori”

Primăria Alba Iulia în parteneriat cu o firmă din Alba Iulia derulează campania centrată pe creativitate “Culori pentru… viitoarele flori”, o provocare plină de culoare, prin care copiii de la școlile generale și grădinițele din Alba Iulia sunt îndemnați să decoreze vase ceramice.

Mecanismul acestei campanii a presupus distribuirea în școli și grădinițe, în funcție de numărul de solicitări, de ghivece pentru flori – finisate, dar nedecorate. În intervalul alocat, copiii au surprins spiritul primăverii decorând vasele utilizând vopsele tempera. O mulțime de posibilități de creație și infinite posibilități de distracție pentru cei care au participat, dar și un concurs care va premia la final două dintre cele mai reușite creații. Vasele decorate vor fi expuse public și jurizate la finalul campaniei.

În intervalul 2-7 aprilie s-au derulat atelierele creative, iar în data de 8 aprilie vasele decorate vor fi adunate pentru a fi expuse în data de 9 aprilie în centrul comercial Alba Mall.

Joi, la ora 12, un juriu alcătuit din elevi ai liceului de arte “Regina Maria” va alege cele mai reușite două creații pentru a fi premiate (una realizată de către ciclul preșcolar și alta reprezentată de ciclul gimnazial).Tuturor copiilor care, prin inspirație, talent și dăruire au făcut posibilă campania „ CULORI PENTRU VIITOARELE FLORI”, pentru că au arătat că arta se poate face oriunde, oricând și nu ține cont de vârstă, li se vor acorda diplome cu titlul de DIPLOMART oficial în Cealaltă Capitală, Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...