Actualitate, Social

FOTO: YB: „Leadership, Exchange, Opportunity”

Casa de Cultură a Studenților a găzduit joi, 7 mai, conferința de presă de lansare a proiectului „Leadership, Exchange, Opportunity”, proiect inițiat de membrii Clubului Leo Fortress Alba-Iulia, echipa de proiect fiind alcătuită din liceeni ai Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” și având-o ca lider pe Lorena Oprița, elevă în clasa a X-a. La conferință au fost prezenți membrii clubului, dar și reprezentanți ai partenerilor: Dorin Sava și Ligia Novăcean (Fundația Comunitară Alba), Gheorghe Berghian (Casa de Cultură a Studenților) și Andreea Idita-Șeican (ADPR Alba – organizație gazdă).

Proiectul „Leadership, Exchange, Opportunity” este un proiect care se încadrează în categoria proiectelor care schimbă mentalități și va avea în centrul lui o conferință-eveniment, destinată nu doar tinerilor, ci tuturor celor care doresc să facă o schimbare în viața lor. Având ca temă principală “Succesul și insuccesul”, conferința îi are ca speakeri invitați pe actorul și producătorul Alin Panc, antrenorul motivațional Mircea Chira și politologul Dragoș Zaharia, președintele Asociației SM Speromax Alba, cei trei urmând a oferi lecții de viață unei audiențe estimate la peste 200 de persoane. Întâlnirea va fi una interactivă, publicul având posibilitatea de a adresa întrebări. Speaker-ii conferinței vor vorbi despre provocările întâlnite în carieră și viața privată, oferind publicului adevărate “lecții de viață”, lecții menite să îi motiveze în a persevera în dezvoltarea personală și profesională. În cadrul evenimentului vor susține un moment artistic folkiștii Adi Mitescu și Daniel Oprița.

Conferința va avea loc vineri, 15 mai, de la orele 18:30, la sala mare a Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia și va fi moderată de Cristina Matilda Vănoagă. Intrarea este liberă.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...