Actualitate, Stirea Zilei

FOTO-VIDEO: Strângere de semnături a PNL Alba pentru demiterea premierului Victor Ponta

Partidul Național Libera Alba a demarat, din această săptămână, strângerea de semnături pentru demiterea premierului Victor Viorel Ponta. Este vorba despre ”o moțiune populară” pentru schimbarea Guvernului. Potrivit celor spuse chiar de reprezentanții PNL Alba, această moțiune îl poate determina pe actualul premier să-și dea demisia.

”Considerăm că în condițiile actuale premierul Victor Ponta ar trebui să plece acasă și dacă dânsul nu a înțeles, în condițiile date, în condițiile în care eficiența guvernării nu este cea pe care o așteaptă, în condițiile în care domnia sa are deja probleme penale, în condițiile în care vedem PSD-ul un lidership cu probleme penale, în aceste condiții, o presiune populară în spirit cetățenesc, fără niciun fel de probleme de legalitate, îl poate determina pe actualul premier, sperăm peste puțină vreme să facă un gest de onoare și să își dea demisia. Așadar strângem aceste semnături pentru ca domnia sa să înțeleagă că țara nu-l mai vrea”, a declarat Adrian Simion, vicepreședinte al PNL Alba Iulia.

La nivel național, în organizații are loc această activitate de aproximativ două săptămâni, iar la Alba Iulia a început de săptămâna aceasta, cu strângere de semnături la măsuțele amplasate în oraș. Conform celor spuse de Adrian Simion, aceștia vor mai sta în stradă săptămâna aceasta și cealaltă, însă dacă este nevoie, cei care doresc să semneze pentru demiterea premierului, îi vor găsi încă o săptămână la măsuțe.

Cu toate că această decizie este luată doar la nivel de municicpiu Alba Iulia, în funcție de cum vor evolua lucrurile se va decide dacă se va merge și în alte localități.

În ceea ce privește numărul de semnături adunate până în prezent, în medie, acestea ajung la 200 pe zi, însă nu se stă la măsuțe decât 3-4 ore pe zi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...