Actualitate, Stirea Zilei

FOTO: Pădurile din zona Miraj-Tău-Şugag se transformă în Valea Plângerii

„Se află undeva în Ţara Ardealului, între ţinuturile Inidoarei şi Albei, o apă viforoasă; oamenii dinspre câmpie îi zic Sebeşul, cei mai vechi de pe înălţimi îi zic Frumoasa (…). Acolo-i împărăţia sălbăticiunilor, cât ţin munţii şi sihlele, aşa descrie Mihail Sadoveanu Valea Frumoasei.

Astăzi am văzut pe un profil de facebook câteva fotografii cu adevărat cutremurătoare din zona Miraj- Tău – Şugag! care tinde să se transforme în Valea Plângerii sau a Morţii din cauza tăierilor masive din anumite zone.

Fotografiile sunt mai grăitoare ca o mie de cuvinte…


sursa foto: facebook

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


2 COMMENTS ON THIS POST To “FOTO: Pădurile din zona Miraj-Tău-Şugag se transformă în Valea Plângerii”

  1. Ar trebui intrebati cei de la Ocolul Silvic ce s-a intamplat acolo. Dar nu trebuie sa tragem concluzii pripite. E posibil ca acea padure sa fi fost bolnava si nu prea mai era mare lucru de facut. Eu timp de 6 ani am luat parte la actiuni de plantere puieti de brad in zona aceea (tocmai in zonele cu pomi bolnavi). In unele poze se vede ca pomii ramasi in picioare nu mai au frunze…doar crengi. Exact asta e boala care ii lovea, am inteles ca ceva de la razele soarelui. Daca intr-adevar s-a defrisat abuziv, cineva trebuie sa plateasca si punctul de inceput poate fi Ocolul Silvic.

  2. Nu prea cred că peste tot este padurea este asa bolnava. Eu am fost acum vreo doi ani in zona si se taia in nestire, mai ales in ocoalele private

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...