Actualitate, Stirea Zilei

FOTO: Unei cerşetoare din Sebeş i-a „crescut” palmele la loc!

Vă povesteam ieri într-un material despre cerşetorii din centrul municipiului Alba Iulia care au transformat cerşetoria într-o adevărată meserie. Astăzi câţiva poliţişti locali din Alba Iulia au fost martorii unei minuni: Unei cerșetoare ,,infirme” i-au ,,crescut” palmele ,,lipsă” atunci când au ridicat-o polițiștii locali

Femeie a fost ridicată de către polițiștii locali albaiulieni din zona Gării Alba Iulia, unde câștiga bani din mila publică pe baza infirmității vizibil șocante.
La o verificare mai atentă, s-a petrecut ,,minunea”, iar femeia putea să-și numere banii câștigați necinstit pe degete.

Numita C.S. în vârstă de 36 de ani, domiciliată în municipiul Sebeș, a fost sancționată contravențional conform art. 2, pct. 3 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, cu amendă în valoare de 200 lei.

Poliția locală face pe această cale, încă un apel la rațiunea albaiulienilor, rugându-i să conștientizeze faptul că nici o acțiune a poliției nu va fi eficientă, atâta timp cât cetățenii municipiului Alba Iulia nu conștientizează că, tocmai banii mărunți oferiți zilnic cerșetorilor, îi mențin pe aceștia pe străzi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


3 COMMENTS ON THIS POST To “FOTO: Unei cerşetoare din Sebeş i-a „crescut” palmele la loc!”

  1. Inca o data gardieni dau dovada ca primesc salariul dejeaba. Hoti nu sunt instare sa prinada sau se fac ca nu se intampla nimic daca un hot apare inmpreajma.Acesti grdieni ar trebui restructurati si sa se faca o scoola speciala si sa fie declarati doar cei admis dintr-o promotie !!!

  2. Dă și tu fuga la aceeași școală. Hoți e cu un singur i. Și dacă nu înțelegi, 2,stai jos. E OK sa mai faci câte un typo, dar sa te găsești în treabă să corectezi cu o greșeală e mult mai grav. Apropo, când ai scris comentariul, ai văzut greșeală de pe site?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...