Actualitate, Stirea Zilei

FOTO: Un cugirean, Marian Antoniu, a ajuns campion al Germaniei în Flair Show Bartending

Pe canalele media din străinătatea tot des auzim de tot felul de lucruri neplăcute despre românii plecaţi peste hotare să-şi facă un rost.

Totuşi avem pe alte meleaguri şi români care fac cu adevărat cinste României, demonstrând că nu suntem doar un neam de hoţi şi mincinoşi, cum le place străinilor să spună, ci putem fi şi campioni, cum spune un vers al celor de la Voltaj.

În această poveste se regăseşte un tânăr din Cugir, Marian Antoniu. Acesta a plecat din Cugir la Bucureşti unde a studiat, putem spune fără să ne ascundem după deget, arta cocktailurilor la o şcoală de renume devenind barman profesionist.

După ucenicia din Bucureşti, Marian Antoniu a decis să plece în Germania în oraşul Munchen. În capitala Bavariei acesta a început să lucreze într-un bar unde destinul a făcut să-l întâlnească pe multiplul campion al Germaniei în Flair Show Bartending (acei barmani care aruncă cu sticle în timp ce prepara Cocktailuri).

Find colegi de munca, Marian Antoniu a fost foarte entuziasmat de Flair Show Bartending şi a început să se antreneze şi să înveţe această artă.

Ani au trecut şi cugireanul s-a decis să participe la competiţi naţionale şi internaţionale şi într-un final acum o săptămâna a devenit Campion al Germaniei pe Flair Show Bartending 2015 .

„Putem demonstra tuturor că noi noi românii de peste hotare nu suntem doar un neam de hoţi şi mincinoşi ci putem fi şi campioni” ne-a mărturisit Marian Antoniu

O să revenim în curând cu un interviu cu Marian Antoniu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...