Actualitate, Politica

FOTO: Tinerii liberali au desfășurat noi acțiuni de ordin ecologic

Week-end-ul acesta tinerii liberali din Alba au desfășurat noi acțiuni de ordin ecologic, acțiuni care s-au bucurat de un real success, în pofida vremii deloc favorabile pentru desfășurarea unor astfel de activități. La respectivele acțiuni au participat nu doar membri ai TNL Alba, ci și lideri locali ai Partidului Național Liberal, precum și cetățeni din Alba Iulia și Sebeș, iar față de acești inimoși cetățeni organizatorii exprimă public sincere mulțumiri și felicitări.

Astfel, continuând o tradiție care durează de câțiva ani, TNL Alba Iulia a realizat vineri, 27 martie a.c., de la ora 16.00, prima dintre activitățile programate de TNL Alba pentru acest week-end. A fost vorba de o acțiune complexă de ecologizare, curățenie și plantare de pomi în zona parcului de joacă de lângă Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia. Scopul activității a fost de a transmite un mesaj cât se poate de clar, și anume faptul că toți locuitorii municipiului Alba Iulia sunt responsabili de modul în care arată orașul.
A doua zi, de la ora 20.30, la fântâna arteziană din parcul Cetate din Alba Iulia, s-a desfășurat o acțiune de marcare a Orei Pământului. A fost programată o acțiune stradală de popularizare a Orei Pământului, urmată de o lansarea circa 100 de lampioane. Același tip de eveniment l-au desfășurat tinerii liberali și în Sebeș la Centrul Cultural „Lucian Blaga”, iar evenimentul, unul de desfășurat anual începând din 2008, este, de la an la an, tot mai important și are rolul de a-i conştientiza pe cetăţeni că este important să consume cât mai puţină energie electrică, în condiţiile în care producerea acesteia este un proces care poluează mediul.
Acțiunile din acest week-end s-au înscris în seria evenimentelor de acest gen susținute de-a lungul timpului de TNL Alba, care a promovat și desfășurat în mod constant activități de ordin ecologic în diverse localități ale județului nostru. Mesajul principal pe care tinerii liberali l-au transmis de fiecare data a fost acela că prin asemenea acțiuni se poate ajunge la o înţelegere mai clară a ideii că trebuie să păstrăm Pământul cât mai sănătos pentru generaţiile viitoare.

Prof. Adrian SIMION.
Coordonator T-Comunică TNL Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...