Actualitate, Stirea Zilei

FOTO: Tâlharul de la casa de schimb valutar dus la parchet cu propunere de arestare preventiva

Autorul jafului de luni după amiază de la schimb valutar a fost dus astăzi la Parchet cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Vă reamintim că tâlhăria a avut loc luni, 2 martie 2015. Bărbatul a furat 825 de euro și 5.000 de lei.

Mai mulți trecători au observat bărbatul care fugea și au sunat la 112. În mai puțin de o oră suspectul a fost prins și dus la Poliția Municipiului Alba Iulia.

”Patrula mixtă de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm l-a reţinut cu operativitate pe un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de comiterea unei tâlhării asupra angajatei unei case de schimb valutar din Alba Iulia. Întreaga sumă de bani sustrasă a fost recuperată.
În fapt, la data de 02.03.2015, în jurul orelor 17:40, poliţia a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a sustras prin violență și prin amenințare o sumă de bani de la o casă de schimb valutar situată pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia.
În baza indiciilor oferite de apelant şi cu sprijinul unui cetăţean, la foarte scurt timp de la sesizare, un echipaj format din polițist al Poliţiei Municipiului Alba Iulia – Compartiment Siguranţă Publică și Patrulare și jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, a reușit localizarea şi prinderea persoanei bănuite de comiterea faptei.
Asupra lui G.F., de 46 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a fost găsită suma de 6.013 lei şi 825 de euro, banii proveniţi din comiterea faptei precum şi un pistol letal, cu 3 cartuşe în încărcător, pe care se pare că l-a folosit la comiterea faptei.
În urma verificărilor efectuate a rezultat că arma găsită asupra bărbatului era deținută în mod ilegal.
Faţă de G.F. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi nerespectarea regimului armelor și muniţiilor urmând ca faţă de acesta să fie luate măsuri legale” au precizat reprezentanţii IPJ Alba.
DSC_0950

DSC_0945

DSC_0946

DSC_0947

DSC_0948

DSC_0949

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...