Actualitate, Social

FOTO: Surprize şi jocuri de Ziua Copilului la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud-

Copiii Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 2 Aiud au avut parte de o mare petrecere de ziua lor, astăzi, 2 iunie începând cu ora 10:30, un program special prilejuit de Ziua Internaţională a Copilului.
Educatoarele grădiniţei au pregătit pentru copii, în colaborare cu părinţii, o suită de manifestări menite să marcheze această zi: ateliere de creaţie, desene pe asfalt, jocuri distractive, întreceri sportive, probe de forţă şi îndemânare. Programul a fost deosebit de interesant şi de această dată.
Faţă de anii anteriori, organizatorii au pregătit ceva inedit pentru acest an şi anume au invitat să petreacă alături de copiii grădiniţei şi copii cu dizabilităţi, foştii preşcolari, acum elevi în Şcoala Gimnazială Axente Sever Aiud.
O altă noutate care a încercat să-i surprindă pe copii a fost desfăşurarea unei şedinţe de terapie pedagogică organizată de Asociaţia de Recuperare și Agrement prin Călărie Leorinţ sub îndrumarea terapeuţilor Balogh Csilla şi Balogh Csaba. Asociaţia a prezentat o demonstraţie de gimnastică pe cal cu copiii din grădiniţă, care participă la activităţile organizate în cadrul asociaţiei, o activitate de voluntariat oferită de asociaţie, prin care aceasta prezintă progresele realizate de copii prin călărie pedagogică.
Activitatea s-a desfăşurat în baza parteneriatului încheiat între Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud şi asociaţie, în cadrul proiectului intitulat „Dăruind vei dobândi”. Acest eveniment a dorit să ofere şanse egale tuturor copiilor indiferent de dizabilitatea lor, deoarece pe cal toţi copiii sunt egali.
În încheiere s-a organizat un moment distractiv cu cântece şi dansuri pentru copii. Toţi copiii prezenţi au primit premii pentru participarea la eveniment.
„Pentru bucuria pe care au trăit-o copiii şi pentru premii, conducerea grădiniţei mulţumeşte iniţiativei sponsorilor Farmacia Speranţa Aiud, Asociaţiei Maria Agapia Aiud, precum şi preşedintei Comitetului de părinţi, d-na Gabriela Gâlea, care a fost întotdeauna alături de activităţile grădiniţei”, a declarat d-na prof. Cornelia Soporan, directoarea grădiniţei.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...