Actualitate, Social

FOTO: Sofia Meteşan din Alba Iulia a împlinit 100 de ani

De astăzi, municipiul Alba Iulia se mai mândreşte cu o persoană care a împlinit 100 de ani, Sofia Meteşan.

Sofia Meteşan a fost vizitată şi felicitată de primarul Mircea Hava şi viceprimarul Paul Voicu. I-au dus un buchet de flori, dar şi un cadou în bani, 500 de lei.

Foarte lucidă doamna Sofia Meteşan a primit oaspeții cu bucurie şi întrebată ce a făcut, sau mai degrabă ce ar trebuie să facem noi pentru a ajunge ca dânsa la o astfel de vârstă, ne-a spus:

„Am făcut sport. Nu sport de perfomanţă, dar sport şi nu unul, ci mai multe. Adică patinaj, înot, schi şi… box” a spus Sofia Meteşan.

„Exemplul său este unul de urmat nu dar de constat, mai ales acum când sedentarismul se instalează tot mai bine în programul nostru zilnic. Şi ca o subliniere a vigorii dumneaei, la plecare ne-a urat şi i-am urat „La revedere!” . Este a doua doamnă pe care o aniversăm la 100 de ani în doar patru luni, aici la Alba Iulia. Prima a fost doamna Elisabeta Joldea, cea care ne-a uimit cu spiritul său civic participând la ambele tururi de scrutin pentru alegerea preşedintelui. Doamna Sofia, a avut iată înţelepciunea unei vieţi active, pline şi care este un model pentru noi. Le spun un sincer: La mulţi ani!. Îmi doresc ca asemenea aniversări să avem cât mai multe, să dovedim şi prin asta că aveam la Alba Iulia grijă de vârstnicii noştri, dar şi că ne străduim să construim un climat cât mai bun pentru noi toţi”, a declarat Mircea Hava.

La mulţi ani doamnă Sofia Meteşan!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...