Actualitate, Evenimente, Stiri

FOTO: Primele utilaje au început să facă decopertări pe traseul Autostrăzii Sebeş – Turda

Primele utilaje au apărut pe traseul viitoarei autostrăzi Sebeş – Turda. Este vorba despre lucrările la Lotul 4, pe sectorul de drum Decea – Turda, unde au fost făcute primele decopertări.

Utilajele au apărut în zona de la intrarea în Turda, vizavi de Centrul Logostic Kaufland. Aici a fost instalată şi organizarea de şantier. Accesul la organizarea de şantier se face prin sensul giratoriu, dinainte de Kaufland (pe sensul Aiud-Turda), a doua ieşire.

Vestea demarării lucrărilor este cu atât mai bună cu cât în ultimele luni procesele s-au ţinut lanţ, în urma licitaţiei de atribuire a lucrărilor, de la sfârşitul anului trecut.

Autostrada Sebeș-Turda are o lungime de 70 de kilometri și o valoare estimată, fără TVA, de peste 2,481 miliarde de lei.

 

Sursa foto: www.peundemerg.ro

Autostrada Sebeș-Turda are o lungime de 70 de kilometri și o valoare estimată, fără TVA, de peste 2,481 miliarde de lei. – See more at: http://www.ziarulapulum.ro/contestatiile-pentru-loturile-3-si-4-din-autostrada-sebes-turda-respinse-de-curtea-de-apel-bucuresti/#sthash.biIwZEtR.dpuf

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...