Actualitate, Stirea Zilei

FOTO: Poliţia locală este pentru unii mumă pentru alţii ciumă

Azi dimineaţa publicam un material despre felul în care poliţiştii locali din Alba Iulia dau amenzi. Adică după sistemul pentru unii mumă pentru alţii ciumă.
Mai precis, dragii noştri poliţişti locali îi amendează doar pe cei care parchează pe trotuar, în lipsă de locuri de parcare, iar pe alţi care blochează intersecţiile sau îşi pun bolizii pe trecerea de pietoni îi lasă în pace.
Am observat oricum ceva ciudat. Dacă vreo maşină de fiţe este parcată neregulamentar poliţiştii locali au jenă sau frică să dea amenzi deoarece probabil le este teamă să nu fie maşina vreunui şef, pui de şef sau nu ştiu ce şmecher. Asta pe când, dacă văd o maşină mai de slujbaj dau amenzi sau avertismente fără reţineri fiind mai catolici ca papa.
Cam aşa a păţit un coleg de al nostru, care nu are Mercedes sau BMW şi care a parcat pe trotuar. Poate că dacă parca pe trecerea de pietoni scăpa fără avertisment.
Dragi poliţişti locali mai daţi şi câte o tură pe Bulevardul Revoluţiei sau aplicaţi sancţiuni cel puţin cu aceleaşi măsuri pentru toţi şoferii.
În galeria foto o să vedeţi cum unii scapă de amenzi, probabil pe baza tipului de maşină pe care o au!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...