Actualitate

FOTO: Peste 100 de liberali au cerut demisia premierului Victor Ponta în fața Instituției Prefectului Alba

Peste 100 de liberali au protestat vineri dimineața în fața Instituției Prefectului Alba pentru a-și arăta susținerea față de moțiunea de cenzură PNL. Aceștia s-au prezentat în stradă cu pancarte, afișe, steaguri tricolore și au cerut demisia premierului spunând că ”dreptul la vot este un drept constituțional pe care nu ni-l poate lua nimeni”.

În rândul protestatarilor s-au aflat și reprezentanți ai administrației locale și județene, precum primarul Mircea Hava, viceprimarii Paul Voicu și Gabriel Pleșa, vicepreședinții CJ Alba, Florin Roman și Alin Cucui, respectiv mai mulți consilieri locali și județeni.

Manifestarea a început la ora 11.00, cu pancarde care aveau imprimate mesaje precum ”Victor ia-l pe Viorel și du-te”, ”Doar Ponta nu a înțeles de ce a pierdut alegerile”, ”Ponta = schimbare până la capăt”, ”Jos dotore și plagiatore”, ”Votul nu e o lozincă”, ”Jos mâinile de pe Justiție”, ”PSD = corupție”, ”Dacă furi la doctorat, sigur furi și de la stat”.

Şedinţa Legislativului în care se dezbate şi votează moţiunea de cenzură iniţiată de PNL împotriva guvernului Victor Ponta a început vineri, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a 364 de senatori şi deputaţi, din totalul de 554 parlamentari.

Moţiunea de cenzură inititulată “Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!” este semnată de un număr de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO şi doi de la grupul democrat-popular, restul fiind deputaţi şi senatori ai PNL.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...