Actualitate

FOTO: Patru persoane reţinute şi bunuri confiscate în urma percheziţilor de astăzi

4 persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale au fost identificate de poliţiştii din Alba, în urma a 7 percheziţii efectuate în această dimineaţă, în judeţele Alba, Maramureş şi Cluj.

Vineri 27 februarie , 41 de poliţişti din cadrul Inspectoratelor de poliţie judeţene Alba, Maramureş şi Cluj au efectuat 7 percheziţii la locuinţele şi spaţiile de depozitare ce aparţin mai multor persoane din judeţele Alba, Maramureş şi Cluj.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări, îmbrăcăminte susceptibile a proveni din infracţiuni. De asemenea, poliţiştii au depistat 3 persoane, imediat după comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Carei, judeţul Satu Mare. În autoturismul cu care acestea se deplasau au fost găsite tablete şi laptopuri susceptibile a proveni din furt.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, cei în cauză au pătruns prin efracţie, în 6 societăţi comerciale din judeţele Alba, Hunedoara, Neamţ şi Maramureş şi au sustras telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, produse electronice, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări, elemente de vestimentație noi .

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la 150.700 lei sumă la care s-au mai adăugat 15.000 lei, prejudiciu rezultat din furtul comis în dimineaţa zilei de 27 februarie a.c., din magazinul de electronice din Carei.

La sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia vor fi audiate 4 persoane (3 din Maramureş şi una din Alba), bănuite că ar fi participat la săvârşirea infracţiunilor. Urmează ca faţă de acestea să fie luate măsurile legale. Alte 5 persoane vor fi audiate în calitate de martor.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Romane.
DSC_0006

DSC_0005

DSC_0002

DSC_0001

DSC_0001

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...