Actualitate

FOTO: Micii Pietoni la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.11 din Alba Iulia

La Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia, s-a desfășurat concursul „Micii pietoni”, la care au participat 7 echipaje cu câte 3 preşcolari din grupa mare, de la grădiniţele din Alba Iulia.
Participanţii au parcurs 3 probe, una de cunoştinţe cu tematică rutieră, despre regulile de circulaţie pietonală, la cea de-a doua probă cei mici au avut posibilitatea să aleagă între a recita o poezie sau a interpreta un cântec cu tematică rutieră, iar ultima probă a constat într-o probă de îndemânare și perspicacitate în parcurgerea unui traseu, pe hârtie.
Toți copiii au demonstrat cunoştinţe temeinice privind regulile de circulaţie dar şi semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere ce-i privesc pe pietoni iar la final, toţi au primit permise de buni pietoni, diplome și o diversitate de premii acordate cu sprijinul Consiliului Județean Alba.
Activităţile desfășurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, continuă, conform programului, următoarea activitate fiind desfășurată vineri, 29 mai a.c., la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, când va avea loc concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...