Actualitate

FOTO: Micii grădinari şi-au vândut florile la „Târgul de Flori” din Piaţa Cetăţii

Astăzi sute de copiii, de la 14 grădiniţe şi şcoli din Alba Iulia şi Sebeş, au au participat la Târgul de Flori din Piaţa Cetăţii organizat de Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis în parteneriat cu ISJ Alba şi Asociaţia Micul Prinţ, care face parte din proiectl Florile Cetăţii.

Evenimentul a surprins prin faptul că preşcolarii şi elevii au fost cei care au vândut florile crescute de ei. În urmă cu două luni acestor copii le-au fost dăruite de Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis ghivece, pamânt pentru flori și bulbi de flori, urmând ca ei, sub atenta îndrumare a doamnelor educatoare și învățătoare să planteze bulbii în ghivece, să pună ghivecele în locuri prielnice dezvoltării plantelor, să le ude și să le îngrijească.

Acum după două luni ei şi-au prezentat și valorificat florile pe care le-au plantat și îngrijit în acest timp.

Principalii cumpărători au fost părinţii, bunicii şi prietenii iar banii rezultaţi vor fi folosiţi în interesul copiilor. Micii grădinari au ţinut la preţ şi au câştigat sume frumuşele de pe urma florilor. Felicitări organizatorilor, copiilor, educatorilor, învăţătorilor şi părinţilor şi sperăm ca proiectul să continue.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...