Actualitate, Comunicate

FOTO: Locuri fruntașe pentru echipele din Alba la etapa națională a concursului ”Cu viața mea apăr viața”

În perioada 13-16.07.2015, în municipiul Piteşti s-a desfăşurat etapa naţională a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa”. La concurs au participat echipele reprezentative a 16 judeţe, printre care şi echipele reprezentative ale judeţului Alba.

În urma desfăşurării celor trei probe de concurs (1 probă teoretică şi 2 probe practice -transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe o distanţă de 50 de metri şi deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole contaminat) , echipa de gimnaziu a Liceului „Doctor Lazăr Chirilă” Baia de Arieş a devenit vicecampioană naţională, ocupând locul II (premieră pentru judeţul Alba) , iar echipa de liceu de la Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir a ocupat locul VI.

Componenţa celor două echipe care au reprezentat cu succes judeţul Alba:

  1. Echipa Liceului „Doctor Lazăr Chirilă” Baia de Arieş a fost compusă din elevii Goia Paul, Peteleu Alin, Costea Cristina, Alba Silvia, sub coordonarea domnului profesor Bîrla Alin;

  2. Echipa Colegiului Naţional „ David Prodan” Cugir a fost compusă din elevii Ureche Luisa, Romoşan Emmanuela , Găinar Dan, Muscaliuc Raul , sub coordonarea domnului profesor Badea Marius.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență UNIREA” al județului Alba dorește să felicite echipajele care au reprezentat județul Alba pentru efortul depus la acest concurs, dar și pentru frumoasa performanță obținută de “micii pompieri”- cea de vicecampioană națională!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...