Actualitate, Sport, Stiri

FOTO: Kinder Sângeorgiu de Mureș a câștigat etapa zonală a Cupei Hagi Danone

IMG_0598Timp de două zile, Stadionul „Cetate” din Alba Iulia a fost gazda fazei zonale a Cupei Hagi Danone. Reprezentantele a șase județe din țară s-au întrecut pentru un loc în etapa națională ce va avea loc la Constanța. Câștigătoari au fost copii de la ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș. AS Viitorul Abrud a reușit performanța de a se clasa pe locul al treilea.

Cele 6 echipe care au luat startul în competiție au fost AS Viitorul Abrud, CS Alma Sibiu, AS Unirea Tărlungeni, Oska Sfântu Gheorghe, AFC Odorheiu Secuiesc şi ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș.

Reprezentanta județului nostru, AS Viitorul Abrud a reușit să ajungă până în semifinală și s-a clasat pe locul al treilea, pierdut la penalty, în fața puștilor de la Unirea Tărlungeni.

Finala s-a disputat între Unirea Tărlungeni şi Kinder Sîngeorgiu de Mureş. Aceștia din urmă, au câștigat faza finală a competiției, cu scorul de 4-1,

Cel mai bun jucător al turneului de la Alba Iulia a fost declarat Rareş Trif (Kinder Sîngeorgiu de Mureş), cel mai tehnic fotbalist – Claudiu Comănelea (Unirea Tărlungeni), iar cel mai bun portar al fazei zonale a fost desemnat abrudeanul Paul Cioflică.

Premiile au fost înmânate de Sorin Corpodean – preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, asistat de foştii jucători ai Unirii Alba Iulia, Mihai Mincă (CFR Cluj) şi Florin Ilie (Gaz Metan Mediaş).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 mai 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...