Actualitate, Evenimente, Stiri

FOTO: Inspectorii AJPIS au verificat din nou căminele Congregaţiei Sfantul Iosif din Alba Iulia. Rezultatele au fost revoltătoare

Alimente expirate, curatenie facuta superficial si medicamente fara termen de valabilitate. Asta s-a descoperit in urma unui control la trei asezaminte si o bucatarie a Congregatiei Sfantul Iosif din Alba Iulia.Timp de mai bine de o lună reprezenetanții Congregației Sfantul Iosif din Alba Iulia au avut timp sa își pună la punct deficiențele majore descoperite la așezămintele și blocul alimentar ce le aparțin descoperite in urma unui control coordonat de Prefectura Alba.

În acel moment inspectorii de la Agenția Județeană de Prestații și Inspecții Sociale Alba, ai DSV si DSP Alba au găsit lucruri de neimaginat, accesul presei fiind interzis de reprezentanții congregației la acel moment. Nici astăzi situația nu a fost prea roz. De această dată s-a permis accesul presei. În toate așezămintele era făcut curat, dar parca la comandă. Bineinteles au fost și destule nereguli. Alimente expirate care ajungeau pe masa bătrânilor, curăţenie făcută superficial, fructe în pungi de pampers. Strigător la cer este că s-a descoperit carne ce avea termen de valabilitate anul 2005. Blocul alimentar al Congregaţiei a fost sigilat, alimentele urmând să fie arse. Conducerea acesteia a fost amendată dar din păcate cazul este departe de a fi încheiat, centrul funcţionând de 18 ani iar la fiecare control problemele au fost tot aceleaşi fără a se lua măsuri concrete. Bătrânii de la centre trăiesc parcă pe altă lume, mulțumiți că au un acoperiș deasupra capului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...