Actualitate, Stirea Zilei

FOTO: Gropi în asfaltul de pe podul ce face legătura între Alba Iulia şi Drîmbar

Bani aruncaţi de Consiliul Judeţean pe o lucrare de mântuială.
Gropi în asfaltul de pe podul ce face legătura între Alba Iulia şi Drîmbar.

În iarna lui 2013 era finalizată lucrarea de reabilitare a podului de peste Ampoi, după opt luni de lucrări, de la ieşirea din Alba Iulia spre Ciugud.Lucrările au fost făcute de către Newamport Compani SRL din Bistra, o firmă abonată la contractele pe bani publici, şi a costat Consiliul Judeţean Alba în 2013 în jur de 700.000 de lei.

„Execuţia lucrărilor la obiectivul „Consolidare pod pe DJ107, peste râul Ampoi, km.1+653, localitatea Alba lulia, judeţul Alba” a demarat la data de 8 aprilie 2013 cu o durată de execuţie de 8 luni. Lucrările au fost executate de S.C. Newamport Compani S R L. în baza contractului de lucrări nr. 16687 din 18.12.2013 și a contractului nr.12441 din 7 august 2013, în baza Autorizaţiei de construire nr.12 din 18 ianuarie 2013 emisă de Primăria municipiului Alba lulia”, se arată în raportul de execuție al proiectului „Consolidare pod pe DJ107, peste râul Ampoi, km.1+653, localitatea Alba lulia, judeţul Alba.

În ianuarie anul acesta au apărut primele gropi pe banda de mers înspre Ciugud la mai bine de un an şi o lună de la inaugurare.

După câteva zile o parte din banda de mers a fost decopertată şi de atunci a rămas tot aşa deşi suntem în luna aprilie.

Problema este că încep să apară gropi şi pe banda cealaltă de circulaţie iar îndemânarea şoferilor şi bicicliştilor care traversează podul zilnic începe să fie pusă la încercare din greu

Drumul se află în garanţie, pentru că potrivit contractului S.C. Newamport Compani SRL din Bistra a dat o perioadă de garanţie de doi ani de la finalizarea obiectivului.

Ne întrebăm, oare când se vor efectua reparaţile la acest pod şi de ce lucrările efectuate în anul 2013 au ţinut aşa de puţin? Şi uite aşa Consiliul Judeţean a aruncat cu bani într-o lucrare de reabilitare şi care nu a ţinut nici măcar cât perioada de garanţie.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “FOTO: Gropi în asfaltul de pe podul ce face legătura între Alba Iulia şi Drîmbar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...