Actualitate

FOTO: Femeile din Aiud sărbătorite în cadrul „Sărbătorii Primăverii”

Joi, 05 martie 2015, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din municipiul Aiud, a avut loc spectacolul folcloric „Sărbătoarea Primăverii”.

Evenimentul dedicat Zilei Internaționale a Femeii a fost organizat de Primăria Municipiului Aiud și Consiliul Local Aiud, în colaborare cu Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”.

La acest eveniment a participat primarul municipiului Aiud, Mihai Horațiu Josan, care a înmânat flori tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente în sala de spectacole a Centrului Cultural „Liviu Rebreanu”.

„În această seară, sunt onorat să vă urez bun venit la Sărbătoarea Primăverii, sărbătoare care, împreună cu Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” și Consiliul Local Aiud, o dedicăm femeii.
Femeile, aceste ființe minunate care dau viață copiilor și care ne fac viața mai frumoasă, merită sărbătorite nu doar o dată pe an, ci în fiecare zi, pentru tot ceea ce sunt și ceea ce reprezintă în viața noastră.
Vreau să vă transmit cele mai sincere urări de bine, fericire și realizări pe toate planurile.
Vă doresc să aveți parte de o primăvară frumoasă și un călduros La mulți ani!”, au fost câteva dintre gândurile transmise de primarul municipiului Aiud la începutul serii, atât celor peste 300 de spectatori care au participat la eveniment cât și celor aproximativ 150 de dansatori, interpreți și instrumentiști ce au urcat pe scena Centrului Cultural „Liviu Rebreanu”.

Seara de folclor a început cu un scurt moment pregătit de copiii de la Grădinița cu program prelungit Primii Pași Aiud, spectacolul continuând cu programul artistic al Ansamblului Folcloric „Doina Aiudului”, cu toate cele trei grupe de vârstă componente: copii, juniori și seniori și Ansamblul Folcloric Maghiar „Pipacsom” din Ciumbrud. Alături de aceste ansambluri, pe scena Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” au urcat soliștii vocali Camelia Ilea, Alexandra Boar, Marius Moga și Corina Poruțiu. Acompaniamentul instrumental a fost asigurat de Taraful „Doina Aiudului”.

foto: Zoltan Balog

Panorama 1

Picture 022

Picture 057

Picture 079

Picture 131

Picture 147

Picture 180

Picture 275

Picture 331

Picture 339

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...