SEBES ALBA
Actualitate, Evenimente

FOTO-Expoziţie de păsări şi animale mici la Aiud

La finalul săptămânii trecute, „Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici” în colaborare cu Primăria Municipiului Aiud si Consiliul Local, au organizat cea de a treia ediție a „Expoziției de păsări și animale mici – Aiud” .

La evenimentul care a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnic Aiud au fost prezenți 15 expozanți atât din Aiud, cât si din localitățile Teiuș, Rădești și Turda.

Anul acesta au fost prezentate peste 200 de exponate – găini, porumbei și iepuri, făcând parte din aproximativ 30 de rase diferite.

Cei prezenți au putut admira exemplare deosebite de iepuri, din rase precum: Uriașul Gri German, Neozeelandez Alb, Berbec German, Uriaș Alb și Albastru, Pestriț German, Japonez și Cap de Leu.

La categoria păsări au fost expuse diferite rase de porumbei:Jucător de Galați, Uriaș Maghiar, Maria Stuart, Preot de Saxonia, King, Texan și Roller Încălțat, în timp ce la găini au putut fi admirate rase precum: Cochinchina Varietatea Neagră, Albastră, Galbenă și Barată, Sussex, Orpington Varietatea Galbenă, Jersey Gigant Varietatea Neagră, Plymouth Rock Varietatea Barată, Cochinchina Pitic, Mii de Flori, Bărboasa de Anvers Pitică și Combatantă Indiană Pitică.

Evenimentul s-a încheiat duminică, cu acordarea unor diplome de participare tuturor expozanților din acest an, în timp ce pe platoul sălii de sport s-a organizat o expoziție cu vânzare.
IMG_1570

IMG_1610

IMG_1669

P1260369

P1260373

Distribuie Acum

3 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *