Actualitate, Educatie, Stiri

FOTO: Elevii Școlii Profesionale Germane din Alba Iulia au terminat primul an de studii

Elevii primei promoții a Școlii Profesionale Germane din Alba Iulia au finalizat cursurile primului an de studiu. Astăzi a avut loc ceremonia de închidere a anului școlar la Școala Profesională Germană din Alba Iulia, unde cei 40 de elevi care au finalizat primul an de studii au fost felicitați de conducerea Consiliului Județean Alba, instituție care a avut inițiativa înființării acestei școli.

Cei mai buni dintre elevi au primit și premii speciale din partea agenților economici parteneri ai proiectului „Școala Germană” . Astfel, cel mai bun elev a învățătură, cel mai bun elev la practică, cel mai creativ elev și elevul fără nici o absență au primit fiecare câte o tabletă.

Pentru viitorul an școlar, Consiliul Județean Alba va continua investițiile în modernizarea clădirii și dotarea cu bază materială a Școlii Profesionale Germane din Alba Iulia, astfel încât elevii și cadrele didactice să se bucure de condiții cât mai bune de învățătură.

„Chiar dacă la început nu se dădeau prea mari șanse de reușită acestui proiect, iată că primii elevi termină deja primul an de studiu, unii dintre ei remarcându-se prin rezultatele obținute. Este un proiect bun, pe care îl vom continua șă îl vom extinde, mai ales că a fost apreciat și la nivel național, iar unii politicieni bucureșteni au încercat chiar să își aroge merite pe seama lui.” a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

„Suntem deciși să continuăm și în anul școlar următor investițiile în modernizarea și dotarea Școlii Germane de la Alba Iulia. Dacă anul trecut ne-am ocupat de modernizare și dotarea aspațiului de la parterul clădirii, investind circa 400.000 de lei,  acum a venit rândul etajului. Vom investi și aici în modernizarea și dotarea spațiului, urmând ca lucrările să fie finalizate până la 15 septembrie, anul curent.”au subliniat Florin Roman și Alin Cucui vicepreședinti al Consiliului Județean Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...