Actualitate, Sport

FOTO: Echipa Arnsberg a câştigat Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal. Următoarea ţintă: Rio

Cupa Prieteniei Bergenbier - Alba Iulia (6)20 de echipe s-au întrecut în zilele de 29 şi 30 martie în Cupa Prieteniei Bergenbier la fotbal din Alba Iulia. Marea câștigătoare a fost echipa Arnsberg, care a trecut cu scorul de 2-0 de formația Lin & Ema. Albaiulienii și-au asigurat prezența în Turneul Final de Vest, unde vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio!

Weekendul trecut baza sportivă “Winner’s Club Ţălnar” a devenit centrul fotbalistic al orașului Alba Iulia, unde cele mai bune echipe de amatori au luat startul în Cupa Prieteniei Bergenbier. Acțiunea s-a desfășurat sâmbătă și duminică în fața numeroșilor spectatori veniți să-și încurajeze favoriții.

La finalul unui meci foarte strâns disputat între cele două finaliste locale, băieții de la Arnsberg s-au impus în fața rivalilor de la Lin & Ema cu scorul de 2-0. Astfel, Arnsberg vor reprezenta orașul Alba Iulia în Turneul Final de Vest (Cluj, 17-18 mai), unde cele mai bune 16 echipe din această parte a țării se vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio.

“A fost un turneu excepțional, pe care sincer nu ne așteptam să îl câștigăm. Organizarea a fost foarte bună și ne-am distrat la maxim alături de prietenii noștri! Dacă vom câștiga Turneul Final de Vest va trebui să ne facem repede pașapoarte, pentru că nu putem pleca la Rio doar cu buletinul”, au glumit fotbaliștii echipei Arnsberg.

Pe lângă calificarea în Turneul Final de Vest, jucătorii echipei Arnsberg au primit și un echipament complet în care să reprezinte echipa din Alba Iulia în marea confruntare de la Cluj. Finaliștii de la Lin & Ema au primit și ei echipament sportiv ca să își amintească de Cupa Prieteniei Bergenbier de fiecare dată când vor mai juca fotbal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...