Actualitate, Educatie

FOTO: “Copilărie în pași de dans”, ediția a VII-a la Școala Sîncel

“În data de 9 aprilie 2015 a avut loc la Sîncel, în sala Căminului Cultural din localitate, concursul interjudețean “Copilărie în pași de dans” inițiat de Școala Gimnazială “Ion Pop Reteganul” Sîncel și realizat în colaborare cu partenerii: Primăria Sîncel, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba şi Consiliul Judeţean Alba.

Concursul este înscris în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene 2015 al Ministerului Educației şi Cercetării Ştiinţifice (MECS) și a ajuns la ediția a VII-a, fiind organizat cu succes și în anii anteriori, grație echipei de proiect şi cadrelor didactice din această școală.

Conform regulamentui, concursul s-a desfășurat pe 3 secțiuni: dans popular, dans modern și alte tipuri de dans, în total fiind înscrise 20 echipe din județ. Cei aproximativ 200 de copii au evoluat pe categorii de vârstă, respectiv ciclul primar și ciclul gimnazial. În deschiderea concursului și în pauzele dintre cele trei secțiuni au evoluat echipe şi interpreti individuali, spre încântarea publicului și a părinților prezenți. Timp de patru ore, concurenții și-au demonstrat talentul, creativitatea și spiritul competitiv pe scena Căminului Cultural din Sîncel.

La participare indirectă, prin înregistrări video, s-au înscris şcoli și grădinițe din judeţele Alba, Bistrița-Năsăud, Brăila, Brașov, Botoșani, Constanţa, Dâmbovița, Mureș şi Sibiu.

La acest eveniment au fost prezenți susținători și colaboratori ai școlii, oficialități locale, primarul comunei Sîncel, Ilie Frățilă și vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui.

Clasamentul Concursului:
clasament

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...