Actualitate, Educatie, Stiri

FOTO: Copii de la grădiniţe din Sebeş – „Muguri ai Crucii Roşii”

Mugurii Crucii Rosii5Crucea Roşie Română Filiala Alba a organizat astăzi, 11 aprilie 2014, începând cu orele 10.30, concursul  de igienă, sănătate şi prim ajutor „Mugurii Crucii Roşii”. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Grădiniţa cu Program Normal Nr. 4 Sebeş şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7 Sebeş.

Concursul se adresează copiilor preşcolari, în scopul formării deprinderilor de igienă personală şi însușirii cunoștințelor privind educația pentru sănătate.

Anul acesta au participat 30 de copii, din cadrul a 10 grădiniţe din zona Sebeş.

Igiena și educaţia pentru sănătate reprezintă un obiectiv de bază al Crucii Roşii, dovadă fiind nenumăratele campanii de promovare a sănătăţii şi a unui stil de viaţă sănătos derulate în şcoala românească atât prin concursul Mugurii Crucii Roşii cât şi prin Sanitarii Pricepuţi, în judeţul nostru.

În cadrul concursului, copiii au parcurs cele trei probe: prima probă a constat în a răspunde la întrebările adresate cu conţinut de igienă personală şi noţiuni de sănătate, proba a doua a fost de recitare de poezii, cântece, ghicitori, concursul încheindu-se cu proba de realizare a unor desene pe teme de sănătate.

Echipajele celor 10 grădiniţe au dat dovadă de implicare, pricepere şi dăruire în cadrul acestui concurs. Toţi copiii au primit diplome şi mici premii, asigurate de către organizatori.

Mulţumim pe această cale cadrelor didactice care au pregătit echipajele cu responsabilitate şi devotament și copiilor pentru dăruire și implicare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...