Actualitate, Evenimente

FOTO: Concursul naţional PerPedes va avea loc în perioada 1-3 mai

CETM Albamont organizează PerPedes 2015

În perioada 1-3 mai, Clubul de Ecologie și Turism Montan Albamont va organiza „Concursul național de drumeție PerPedes”. Acest eveniment reprezintă o tradiție strâns legată de activitatea asociației, la fel de veche ca și Albamontul, ajungând anul acesta la a 35 – a ediție.

Prin organizarea anuală a acestui concurs, Albamont își propune prezentarea cadrului natural şi valorificarea potenţialului turistic al munţilor din judeţul Alba, întărirea legăturilor de prietenie şi colaborare între cluburile şi cercurile de turism din ţară, între cei care iubesc muntele, educarea turiştilor în spiritul protejării naturii şi a patrimoniului turistic naţional, atragerea unui număr cât mai mare de oameni, la activitatea de practicare a unui turism civilizat şi de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii.

Concursul, organizat anul acesta în apropierea satului Rimetea (25 km NV de Aiud), cuprinde 7 probe (regularitate, orientare, escaladă, tehnică speo, teorie, artistic și foto). La edițiile de anii trecuți au participat sute de iubitori ai muntelui de la cluburi din toată țara. Câștigătorii sunt substanțial premiați datorită contribuției sponsorilor. Detalii pe www.perpedes.albamont.ro sau pe Facebook (Concursul Naţional de Drumeţie Montană PerPedes).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...