Actualitate, Cultura, Educatie

FOTO: Carnavalul Mărţişorului la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia

IMG_1220_resizeLuni 3 martie 2014, începand cu ora 16:30 la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia a avut loc ,,Carnavalul Mărţişorului”, un buchet de ghiocei şi mărţişoare muzicale oferite de cursanţii din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Evenimentul a debutat cu lansarea unei cărți pentru cei mici, „Hora Îngeraşilor”, poezii pt. Copii, autor Daniela Ghigeanu.

În cadrul evenimentului au avut loc momente artistice oferite de invitații și micii ghiocei ai serviciului Școala de Arte și Meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba, momente pe care aceștia le-au pregătit pentru a marca începutul primăverii și bineînțeles mult așteptata zi de 8 Martie dedicată în mod special mămicilor. Apoi publicul prezent la ebveniment a putut viziona o expoziție de pictură – prof. coordonator Ioana Raica, în care micii pictori au evidențiat prin creativitatea lor ,, Primăvara”, alături de tradiționalele mărțișoare realizate cu multă trudă de copii de la clasele externe de Țesături din Bucerdea Vinoasă -coordonator: Ileana Măhăra și Biia – coordonator: Elena Burja.

IMG_1231_resizeÎn continuare a urmat un minunat program artistic care a cuprins momente de:
– Muzică folk cu Grupul ,,Micii Chitarişti” din Blaj -prof. coord. Dragoș Tudor, sprijinit de Rareș Vestemean si Lucian Borcea.
Muzică ușoară cu : Patricia Haţegan, Andrada Predan Bişu, Giulia Țigurean, Alexia Mihălţan și Andrei Șerban – prof. coordon. Marinela Popa

Moment de folclor cu: ,,Leontina Fărcaş și Mugurii de Tezaur”
Muzică clasică la pian cu: Andra Ursa – prof. coordon. Cristian Șușman
Chitară clasică cu: Andrei Biro și Cristian Dreghiciu – prof. coordonator Dragoș Tudor
Momente comice cu: trupa ,,YOUTH ART” – prof. coordonator Viorel Cioflică
Muzică vocal-instrumentală cu: grupul ,,PRIMAVERA JR.” – prof. coordonatori Marinela Popa și Dragoș Tudor

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 martie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...