Actualitate

FOTO: Campanie de donare de sânge a tinerilor liberali din Cugir

Organizația TNL Cugir a desfășurat în perioada 26 – 27 mai 2015 o nouă importantă acțiune de ordin umanitar. De această dată a fost vorba de o acțiune intitulată generic “Donează pentru o viață”.

În condițiile în care în ultima vreme s-a constatat o scădere a numărului de donatori de sânge, fapt care are repercursiuni negative asupra rezervelor de sânge necesar în spitale, TNL Cugir a organizat o acțiune în acest sens. Astfel, circa 20 de tineri din cadrul Organizației de Tineret a PNL Cugir, conduși de copreședinții Cătălin Comșa și Marius Jibotean, au donat sânge pentru rezerva Spitalului Județean de Urgență Alba. Din dorința de a arăta că viața este mai importantă decât orice, tinerii liberali cugireni au vrut, în acest mod, să dea un exemplu tuturor tinerilor, astfel încât aceștia să conștientizeze cât mai mult faptul că un mic gest umanitar poate însemna salvarea unei vieți. De asemenea, bonurile de masă obținute din această campanie au fost donate unei asociații caritabile din orașul Cugir, pentru ajutorarea copiilor nevoiași.

Conducerea TNL Cugir mulțumește tuturor celor care s-au implicat în acțiunea “Donează pentru o viață”, sperând, totodată, că astfel de gesturi să devină o obișnuință în rândul tinerilor și că numărul celor care donează sânge să crească.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 mai 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...