Actualitate, Stirea Zilei

FOTO: Braconieri prinşi cu focuri de armă la Doştat

Trei bărbaţi din judeţul Vâlcea au fost prinşi de poliţiştii din Sebeş imediat după ce au braconat peşte din lacurile aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Doştat. Pentru a-i prinde poliţiştii au recurs la focuri de armă.

Marţi dimineaţă, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeș, în timp ce desfășurau activităţi specifice pentru combaterea braconajului piscicol, i-au depistat pe 3 bărbaţi ce se deplasau cu o autospecială şi despre care exista suspiciunea că au braconat peşte din lacurile unei societăţi comerciale din comuna Doştat.

Şoferul autoutilitarei nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, motiv pentru care unul dintre agenţi a folosit arma din dotare, executând un foc de avertisment şi unul asupra pneului autoutilitarei.

În autovehicul au fost identificaţi B.I.A., de 35 de ani, D.I.C., de 27 de ani şi M.C.N., de 25 de ani, toţi din judeţul Vâlcea, precum şi cantitatea de peste 1.200 kilograme de peşte din specia crap, în valoare de peste 22.500 lei. Se pare că cei 3 bărbaţi, folosind unelte interzise, au braconat peştele din lacurile societăţii.

În autospecială au fost găsite de asemenea, o barcă pneumatică precum și plese monofilament şi echipamente umane, specifice pescarilor.

Cei 3 bărbaţi au fost conduşi al sediul Poliţiei Municipiului Sebeş pentru audieri sub aspectul comiterii infracţiunii de pescuit cu plasă monofilament, iar autospeciala a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.
peste 3

peste 1

peste 2

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...