Actualitate, Evenimente, Stiri

FOTO: Bonnie Tyler promite un show complet la Alba Iulia

Celebra artistă, Bonnie Tyler a susțínut o conferință de presă astăzi în Alba Iulia. Deschisă și jovială, așa s-a prezentat Bonnie în fața jurnaliștilor prezenți. Aceasta a oferit câteva detalii legate de cariera ei, de debutul și munca pe care a depus-o pentru a ajunge ceea ce este astăzi: o artistă completă.

La cei 63 de ani ai săi și cu o carieră de 46 de ani, Bonnie Tyler se declară fericită și încântată de perioada actuală: „Să vă spuns sincer, mă bucur foarte mult de momentul prezent. Mă simt excelent pe scenă, cu trupa mea, acum mai mult decât niciodată. Desigur a fost momentul culminant în anii ’80, când vânzările au explodat și totul a fost foarte bine.”

DSC_4183Făcând o comparație cu momentul prezent, în care artiștii nu mai par să găsească cheia longevității în muzică, Bonnie Tyler a dat exemplul propriu. „Înainte să scot prima piesă, am cântat timp de șapte ani într-o formație locală. Nu am fost la vreun concurs de talente și să mă aștept ca imediat să devin un star. Șapte ani am cântat în cluburi locale și am acumulat experiență. Mi-a plăcut pentru că eu vroiam să cânt, nu să fiu faimoasă. Când am semnat primul contract cu o casă de discuri, mi s-a permis să cresc treptat, nu să am doar o piesă bună, ci să cresc și să evoluez până am ajuns în top.”

Artista și-a adus aminte cu drag și de momente din adolescența ei, când a câștigat primul său premiu la un concurs local de muzică. Aceasta a obținut locul al doilea la respectiva competiție, iar premiul a constat într-o liră, de care spune că a fost foarte încântată, mai ales pentru că valoarea unei lire era destul de mare la acea vreme.

Întrebată care sunt părțile grele ale acestei meserii, Bonnie Tyler spune că „deplasările sunt cele mai grele, mai ales pentru că nu am un staff care să se ocupe de anumite detalii. Tot ce fac, fac singură.”

Cel mai recent album al artistei, „Rocks and Honey”, lansat anul trecut, este o încununare a carierei artistei, care spune că „este cel mai bun album al ei”. Acesta include piese country, rock și pop, iar la concertul din această seară Bonnie Tyler va cânta patru din piesele incluse pe acest material discografic.

Vedeta a oferit un mic prembul al spectacolului din această seară, cântând câteva refrene celebre. Majoritatea pieselor ce vor răsuna în Piața Cetății vor fi hit-urile bine-cunoscute, deoarece artista își dorește din tot sufletul ca toți cei prezenți să cânte alături de ea, iar atmosfera să fie una de excepție.

Astfel, seara de 22 iunie va rămâne una memorabilă pentru Alba Iulia și pentru toți cei care vor fi începând cu ora 21:00 în Piața Cetății, la primul concert Bonnie Tyler în aer liber, din România.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 iunie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...