Actualitate, Evenimente, Stiri

FOTO: Bonnie Tyler a făcut peste 7000 de oameni fericiți

Concertul Bonnie Tyler s-a ridicat la nivelul așteptărilor celor peste 7.000 de oameni, veniți în Piața Cetății pentru recitalul cunoscutei artiste. Timp de o oră și jumătate, vedeta rock a încântat audiența, venită atât din Alba Iulia, cât și din alte localități din Alba sau din alte județe.

A fost de vis. Hit-urile arhicunoscute ale lui Bonnie Tyler au răsunat în Piața Cetății, iar artista a fost de-a dreptul „electrizantă”. Vedeta a cântat și câteva piese incluse pe cel mai recent album al artistei, „Rocks and Honey”.

Cei aproximativ 7.000 de oameni care au venit la concert, au cântat și au dansat, de la copii destul de mici, până la cei pentru care melodiile lui Bonnie înseamnă o aducere aminte a anilor din tinerețe.

În ciuda unor probleme de sănătate pe care, artista a recunoscut în timpul concertului că le are, Bonnie Tyler a fost extrem de energică pe scenă.

Evenimentul acesta a încheiat cu succes Sărbătoarea Muzicii 2014 și, totodată, a ridicat cu mult ștacheta pentru edițiile următoare. Prin spectacolele organizate în ultimele trei zile, se poate spune că ediția din acest an a fost cea mai bună de la până acum, organizată la Alba Iulia.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...