Actualitate, Stirea Zilei

FOTO: BEKID şi Asociaţia AIPOT au donat două scaune de maşină pentru o familie din Sebeş

Bucurie în pragul Învierii într-o familie din Sebeş adusă de către BEKID şi Asociaţia Împreună Pentru Oraşul Tău.

Fără posibilităţi de a achiziţiona două scaune de maşină, pentru cei doi copii mici, o familie din Sebeş a primit prin donaţie de la BEKID, prin intermediul AIPOT scaunele de maşină mult dorite, care sunt obligatorii ca să-i poată transporta cu autovehiculul pe cei doi prichindei.

Folosirea scaunelor auto pentru copii este obligatorie de la naștere până când cel mic atinge întălțimea de 135 cm, începând cu 6 februarie 2015, după publicarea în Monitorul Oficial a Hotărârii Guvernului nr. 11/2015 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Nerespectarea acestor reguli va fi sancţionată cu până la cinci puncte de amendă. Asta înseamnă că amenda ar putea ajunge la 450 de lei, cam cât ar costa, de fapt, un scaun pentru copii.

BEKID vă oferă tot ce vă este necesar pentru micuţii voştrii, de la cărucioare, scaune de maşină, jucări pînă la aparte de aerosol, cântare pentru copiii, pompe de sân şi multe alte produse necesare pentru cei mici. Pentru mai multe detalii accesaţi linkul:www.bekid.ro

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...