Actualitate, Educatie

FOTO: ARACIS a acordat Universităţii 1 Decembrie 1918 cel mai înalt calificativ

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit cel mai înalt calificativ acordat de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) – „GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT pentru perioada 2015-2020”.

Joi, 7 mai 2015, într-o întâlnire festivă a Conducerii și a reprezentanților Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) cu colectivul academic al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, instituția de învățământ superior albaiuliană a primit, în mod oficial, rezultatul evaluării instituționale ARACIS, desfășurate în perioada 12-14 martie 2015.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a primit cel mai înalt calificativ acordat de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior – „GRAD DE INCREDERE RIDICAT pentru perioada 2015-2020”, în urma evaluării calității tuturor activităților instituționale. Diploma și insignele care certifică obținerea celui mai înalt grad de încredere au fost înmânate de către Președintele ARACIS, Prof. univ. dr. Iordan Petrescu, aflat la Alba Iulia, împreună cu numeroși membri ai corpului de evaluatori din întreaga țară. Aceștia desfășoară, în Universitatea noastră, dezbateri și instruiri în cadrul proiectului „QUALITAS – Dezvoltarea și consolidarea culturii calității la nivelul sistemului de învățământ superior românesc”.

Din echipa de evaluatori au făcut parte reprezentanți ai unor instituții de învățământ superior din România și din străinătate (cadre universitare și studenți).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...