Actualitate, Comunicate

FOTO: Amenzi de peste 87.000 lei și bunuri confiscate în urma unei acțiuni a polițiștilor din Alba

În weekend, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au acționat pe raza întregului judeţ, pentru menținerea climatului de sigurantă civică, prevenirea infracţiunilor, combaterea evaziunii fiscale şi creşterea siguranţei participanţilor la traficul rutier. Cu această ocazie, vineri, au fost aplicate, 377 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 87.000 lei. De asemenea au fost confiscate bunuri în valoare de 7.326 lei și constatate două infracțiuni de evaziune fiscală.

În perioada 10 – 12 iulie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba acţionează cu efective mărite pe raza întregului judeţ, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, în scopul menținerii climatului de sigurantă civică, prevenirea infracţiunilor, combaterea evaziunii fiscale şi creşterea siguranţei participanţilor la traficul rutier.

La acţiunile organizate, în data de 10 iulie, au fost angrenaţi peste 150 de politisti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

În cadrul acestor acţiuni poliţiştii au constatat 11 infracţiuni din care două de evaziune fiscală, pentru care sunt cercetate 14 persoane. Totodată au fost aplicate 377 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 87.280 lei şi confiscate bunuri în valoare de 7.326 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...