Actualitate, Comunicate

FOTO: Amenzi de aproape 200.000 de lei şi bunuri confiscate în urma acțiunii polițiștilor din Alba, din weekend

Un număr de peste 350 de poliţişti au acţionat, la finalul acestei săptămâni, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Oamenii legii au descoperit 26 de infracţiuni, din care şase de evaziune fiscală şi au dat amenzi de aproape 200.000 de lei.

Poliţiştii din Alba au desfăşurat, în perioada 10 – 12 iulie, acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat acţiuni concretizate în 119 controale în pieţe, târguri, localuri publice şi verificări la 154 de societăţi comerciale, fiind vizată combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit şi a contrabandei cu produse accizabile.

Poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea circulaţiei precum şi pentru prevenire accidentelor rutiere şi sancţionarea abaterilor comise de conducătorii auto.

În urma acestei acţiuni au fost constatate 26 de infracţiuni, din care 6 de evaziune fiscală.

De asemenea, au fost aplicate 874 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 191.981 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 13.344 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...