Actualitate, Evenimente, Stiri

FOTO: Alba Fest a debutat cu un show de excepție

Un spectacol complet…de asta au avut parte albaiulienii în prima seara de Alba Fest. Seria concertelor susțitute de cei mai în vogă artiști ai momentului a debutat aseară cuGojira, ROA, Șuie Paparude, Loredana Groza, Cătălin Josan și What’s Up. Chiar dacă vremea nu a fost deloc bună, publicul din Alba Iulia a demonstrat că ploaia nu le poate strica planurile de distracție.

Atmosfera a fost deschisă de ROA și Șuie Paparude care au reușit cu sound-uri electronice să le dea celor prezenți chef de distracție. Ștafeta a fost preluată de Loredana Groza, care, așa cum și-a obișnuit fanii, a oferit un spectacol dinamic, colorat și plin de energie. Genurile de muzică variate, interpretarea impecabilă și ritmurile antrenante au creat o atmosferă de sărbătoare desăvârșită. La final, artista s-a declarat foarte încântată de public, care în ciuda vremii nefaste a cântat și a dansat. Din spusele Loredanei, concertul a ținut mai mult decât era planificat deoarece “ne-a fost greu să ne despărțim unii de alții”.

A urmat Cătălin Josan, care împreună cu trupa sa a reușit să păstreze buna-dispoziție a publicului, cu melodii cunoscute și îndrăgite dar și cu piese noi, dar la fel de antrenante.

Finalul show-ului i-a aparținut lui What’s Up. Chiar dacă era deja trecut de miezul nopții, sute de albaiulieni au rămas conectați la distracția din Piața Cetății și au cântat hit-urile “Taxi” sau “Meteo”.

Distracția continuă în această seară cu spectacolul susținut de Smiley, Andra, Adda, Shift, Ștefan Bănică Jr., CRBL, Liviu Teodorescu, Amna, Paula Seling, Alex Velea, Ruby.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...