Actualitate

FOTO: ALBA: Cupa Poliţiei la Fotbal 2015

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, ziua de 18 martie au fost rezervată sportului rege.

Astfel, miercuri 18 martie, șaisprezece echipe din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judeţ, autorităţi locale şi structuri de colaborare, s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2015.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Şcolii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan din Cluj Napoca, pe locul II s-a clasat echipa Penitenciarului Aiud, locul III a fost ocupat de echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar pe locul IV s-a clasat echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al Judeţului Alba.
Cea mai spectaculoasă echipă a fost cea a Curţii de Apel Alba Iulia, cel mai bun jucător a fost desemnat elevul Bârluţiu Aurel din echipa Școlii de Agenţi de Poliţie Septimiu Mureşan Cluj Napoca, iar golgeterul campionatului a fost Drăgan Valentin din echipa Penitenciarului Aiud.

Mâine, 20 martie, 16 echipe de fotbal, constituite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se vor confrunta, în cadrul a 4 grupe, pentru un loc pe podium.

Reamintim faptul că, în contextul aniversării la data de 25 Martie a Zilei Poliţiei Române şi a 193 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române moderne, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează manifestări educative şi cultural sportive care se desfăşoară pe parcursul mai multor zile.

Astfel, marţi 24 martie, începând cu orele 10,30, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când toţi doritorii vor avea posibilitatea să viziteze instituţia.
La ora 11,00 este planificat un exercițiu demonstrativ ce se va desfășura în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În aceeaşi zi, începând cu orele 14,00, în Poligonul Miceşti, va avea loc turneul de tir la care vor participa poliţişti din structurile inspectoratului dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, instituţii de colaborare şi jurnalişti.

Miercuri, 25.03.2015, începând cu ora 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă în cadrul căreia va fi evocat momentul aniversar şi vor fi făcute avansările în gradul profesional următor.

Momentul aniversar va fi sărbătorit şi la nivelul poliţiilor municipale şi orăşeneşti prin organizarea de activităţi informativ preventive, sportive şi de caritate.
Organizarea acestor manifestări este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.
cel mai bun jucator CLUJ

cel mai bun marcator de la Penit Aiud

Cel mai bun portar de la ISU

IPJ Alba loc III

Locul I

penit Aiud loc II

Scoala Cluj Loc I

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...