Actualitate

FOTO: ALBA: Competiţii sportive şi donaţii de Ziua Poliţiei

Activităţile organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba cu prilejul aniversării celor 193 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române, au continuat şi în perioada 20 – 23 martie.

Astfel, vineri 20 martie, șaisprezece echipe de fotbal din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Alba s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2015.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Poliției municipiului Alba Iulia, pe locul II s-a clasat echipa Poliției orașului Ocna Mureș, locul III a fost ocupat de “Inter City” echipa Serviciului Județean a Poliției Transporturi Alba, iar pe locul IV s-a clasat “Frauda”, echipa Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.
Cel mai bun portar a fost desemnat Maria Florin din cadrul echipei Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cel mai bun jucător a fost desemnat Sârbu Andrei iar golgeterul campionatului a fost Trif Radu ambii din echipa Poliției municipiului Alba Iulia.

Diploma “fair play” a fost atribuită echipei „Criminaliștii” iar cea mai spectaculoasă echipă a fost desemnată echipa „Old Boys” care a avut în componența sa pe Brumaru Florian – cel mai vârstnic jucător.

Și pe această cale, organizatorii, adresează mulțumiri tuturor celor care au participat la această competiție, precum și Asociației Județene de Arbitraj Alba, Centrului Medical Județean Alba și gazdei Adrian Himcinschi.

Luni 23 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia împreună cu poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică şi ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au vizitat Aşezământul Social „ Sfântul Vasile cel Mare şi casa de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Alba Iulia.

Copiilor le-au fost oferite cărţi, rechizite, jucării, hăinuţe şi dulciuri, colectate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi Galda de Jos. Poliţiştii le-au vorbit copiilor despre însemnătatea zilei de 25 Martie, când se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Române, despre profesia de poliţişti şi nu în ultimul rând despre măsurile de protecţie pe care ar trebui să le adopte, pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor.

„Reamintim faptul că, în contextul aniversării la data de 25 Martie a Zilei Poliţiei Române şi a 193 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române moderne, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează manifestări educative şi cultural sportive care se desfăşoară pe parcursul mai multor zile.
Astfel, marţi 24 martie, începând cu ora 10.30, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când toţi doritorii vor avea posibilitatea să viziteze instituţia.
La ora 11.00 este planificat un exercițiu demonstrativ ce se va desfășura în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
În aceeaşi zi, începând cu ora 14.00, în Poligonul Miceşti, va avea loc turneul de tir la care vor participa poliţişti din structurile inspectoratului dar şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, instituţii de colaborare şi jurnalişti.
Miercuri, 25 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă în cadrul căreia va fi evocat momentul aniversar şi vor fi făcute avansările în gradul profesional următor” au declarat reprezentanţii IPJ ALBA.

18

23 golgeter Trif Radu AI

24A cel mai bun jucator SIRBU Adrian AI

36a Locul 4 FraudA

37a Locul III Inter City

38a Locul II Ocna Mures

39a Locul I Alba Iulia

42

panorama

??????????

??????????

??????????

??????????

??????????

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...